Duik in jouw goudmijn! - Goudsmid & Co
goud,sieraden,recycle,gouden sieraden,
771
post-template-default,single,single-post,postid-771,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Duik in jouw goudmijn!

Duik in jouw goudmijn!

Recycle jouw ‘oude’ goud en laat er iets nieuws van maken! Ik weet er wel raad mee. #mijngoudmijn
Als je graag sieraden draagt, draag je goud dat waarschijnlijk al eeuwen geleden uit de grond is gehaald. Misschien zit er wel goud in jouw trouwring dat 2000 jaar geleden door de Romeinen is gedolven!
Een nieuwe ring kopen? Denk dan eens aan al het goud dat thuis onaangeroerd in een juwelendoosje ligt. Goud verliest niet aan kwaliteit wanneer het gerecycled wordt en kan heel goed tot iets nieuws verwerkt worden.
No Comments

Post a Comment

Door onze website te bezoeken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten