Zilverdag Schoonhoven - Goudsmid & Co
1179
post-template-default,single,single-post,postid-1179,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Zilverdag Schoonhoven

Zilverdag Schoonhoven

Op 6 juni 2022, 2e Pinksterdag, staan we weer op de nationale Zilverdag in Schoonhoven! Na 2 jaar geen mogelijkheid om het te organiseren staat het voor 2022 weer op de kalender! Wij hebben er zin in!

Wat is het geheim van de Nationale Zilverdag?

Alle ateliers van goud- en zilversmeden zijn open en vanuit meer dan 140 locaties, kramen en paviljoens laten goud- en zilversmeden, graveurs en edelsteendeskundigen de geheimen van hun vak zien. Vakschool Schoonhoven geeft voorlichting, het Zilvermuseum biedt allerlei tentoonstellingen en er zijn exposities en demonstraties. Het zilver in al zijn facetten is hier te bewonderen. Op de Nationale Zilverdag vindt ieder iets wat hem – en zeker ook háár – aanspreekt, verrast of verrijkt.

Er komen per jaar gemiddeld 20.000 cultureel geïnteresseerde bezoekers op dit bijzondere evenement af. Maak er een gezellig dagje uit of een lang pinksterweekend van. Want naast al het zilver zijn er volop winkels, cafés en restaurants in Schoonhoven en omgeving. En je kunt er natuurlijk ook in een Bed & Breakfast of hotel logeren. Om vanuit Schoonhoven de prachtige omringende Krimpenerwaard met z’n eeuwenoude landschap, boerderijen en dorpskernen te ontdekken.

We hopen dat op Tweede Pinksterdag 2022, 6 juni, de historische binnenstad van Schoonhoven tussen 10.00 tot 17.00 uur opnieuw omgetoverd kan worden tot één grote goud- en zilversmidswerkplaats! Zien we je daar?

Voor meer informatie over de zilverdat kun je ook op www.zilverdag.nl kijken.

sfeerbeeld van de zilverdag in Schoonhoven

Een voorproefje?

Mocht je nou niet kunnen wachten en wil je echt eerder mijn sieraden komen bekijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in mijn goudsmederij. Hier kan ik oude trouwringen vermaken, nieuwe trouwringen ontwerpen samen met jullie of een ander mooi sieraad voor je maken.

Klik hieronder om een afspraak te maken, ga naar het Contactformulier of bel me op : 06-83 53 22 95

No Comments

Post a Comment

Door onze website te bezoeken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten