Brrrr! Koud! - Goudsmid & Co
1158
post-template-default,single,single-post,postid-1158,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Brrrr! Koud!

Brrrr! Koud!

Vandaag heb ik het zó ontzettend koud gehad maar ik móest van mezelf toch nog even naar buiten om deze mooie plaatjes te maken van mijn (kristal)sieraden tussen de ijstkristallen!

Wat vind je ervan?

 

Liefs, Femke

No Comments

Post a Comment

Door onze website te bezoeken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten