Getrouwd! - Goudsmid & Co
818
post-template-default,single,single-post,postid-818,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Getrouwd!

Getrouwd!

Afgelopen 26 Augustus zijn mijn lieve man (dat voelt raar!😂) en ik in het huwelijksbootje gestapt! Het was een geweldige dag en we hebben de móóiste foto’s!
We hebben samen zelf de ringen gemaakt. Dat was nog best een uitdaging want het is een techniek die ik maar 1 keer eerder, tijdens mijn opleiding, heb uitgevoerd. En het is gelukt!

Binnenkort zal ik wat meer foto’s van de ringen delen en natuurlijk het proces😊

Credits voor de fotografie: @angelica.vis

No Comments

Post a Comment